Mindre byer og tett...
 

Mindre byer og tettsteder | Offentlige torg og gater  

  RSS
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Dette er diskusjonstråd dedikert til oppraderingsprosjekter av forskjellige byrom i mindre byer og tettsteder landet rundt uten egne dedikerte tråder.

Sitat
Publisert : 5. august 2019 15:31
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er forprosjektet for oppgraderingen av Gamlegata gjennom Brumunddal sentrum i Ringsaker kommune. Gaten ligger innenfor et hensynsområde for bevaring av kulturmiljø og iintensjonen bak oppgraderingen er å bringe tilbake den "gamle idyllen" til området. Forprosjektet er uttarbeidet av Østengen & Bergo.

Østengen & Bergo sin side for prosjektet.

Slik Gamlegata fremstår i dag.

SvarSitat
Publisert : 6. august 2019 09:28
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

En ny park langs havnepromenaden i Grimstad sentrum. Parken har blitt bygget på arealene som tidligere ble brukt som rutebilstasjonen og politistasjonen og ligger rett ved Grimstads nye bibliotek. Parken har fått navnet Byhaven etter at det ble trukket ut i navnekonkurranse. Utformingen av området har gått til gjennom åpne folkemøter og dialog mellom kommuneplanutvalget, ungdomsrådet og Asplan Viak som ansvarlig for prosjekteringen. Parken åpnet nå i år, etter en tre års prosjektperiode.

Bildene er lånt fra Asplan Viak.

Parkens lokalisering i Grimstad.

Dette innlegget har blitt redigert for 3 ukersiden av Fredrik
SvarSitat
Publisert : 24. november 2019 18:21
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Det pågår nå et lite prosjekt for å revitalisere et torgareal i Ålvik i Kvam kommune i Hordaland. Prosjektet vil gjenbruke materialer fra rørgaten ved gamle Bjølvo kraftverk, som ble revet mellom 2016 og 2017. Prosjektet er tegnet av Mad og bildene ble funnet på deres Facebook-side.

Et bilde fra de pågående arbeidene:

To illustrasjoner av slik torget er tenkt å bli:

Bildene er lånt fra Facebook-siden til Mad.

Torgets plassering.

SvarSitat
Publisert : 2. desember 2019 21:45

Please Logg inn or Register