Intercity | Venjar ...
 
Varsler

Intercity | Venjar - Langset  

  RSS
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Dette er en tråd dedikert til utbyggingen av nytt dobbelsport mellom Venjar og Langset på Dovrebanen. Prosjektet inneholder tilsammen 13,5 km med nye dobbeltspor. Prosjektet er delt opp i to byggetrinn: Venjar-Eidsvoll nord og Eidsvoll nord-Langset. Byggestart på første byggetrinn var i september i fjor og byggestart på andre byggetrinn er planlagt å skje i september i år. Hele prosjektet skal etter planen stå ferdig til 2023.

Utbyggingen er en del av den større Intercity-satsingen. 

Sitat
Publisert : 29. august 2019 10:28
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er bilde fra de pågående arbeidene på den søndre delen av strekningen. Tar jeg ikke feil, så er dette omtrentlig der jernbanen krysser under Camilla Colletts veg. Bildet ble publisert på Bane Nor sine nettsider den 26. august.

Bildet ble funnet i denne artikkelen på Bane Nor sitt nettsted.

SvarSitat
Publisert : 29. august 2019 11:05
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er et bilde fra byggingen av ny kulvert mellom Gardemoen og Eidsvoll. Jeg er litt usikker på når bildet ble tatt, men jeg antar det ble tatt i løpet av fjor høst en gang med tanke på hvordan omgivelsene ser ut. Bildet er lånt fra en artikkel i Jernbanemagasinet som egentlig fokuserer på det kommende dobbeltsporprosjektet videre nord ved Tangen (mellom Kleverud og Sørli), men som likevel hadde dette bildet.

Artikkelen bildet ble funnet i.

SvarSitat
Publisert : 3. januar 2020 17:37