Varsler
Fjern alle varsler

Bodø | Byutvikling og byggeprosjekter  

Page 2 / 2
  RSS
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er noen bilder av det nye Quality hotell som er under bygging i Sjøgata 37 i Bodø sentrum. Hotellet blir som nevnt bygget på naboeiendommen til Ramsalt-prosjektet i forrige innlegg.

Det nye hotellet blir på 14 etasjer og vil inneholde 250 rom. I tillegg vil det ha kapasitet til å avholde konferanser med opp mot 1000 personer. Hotellet skal etter planen stå ferdig i løpet av 2021. Prosjektet er tegnet av arkitektkontoret Nordic Office of Architecture og utbygger er Hundholmen byutvikling.

Bildene ble funnet på nettsiden til Hundholmen Byutvikling. De ble publisert nå i mars og vi kan se at råbygget har reist seg til niende etasje.

Bildene ble funnet her.

Noen illustrasjoner av hvordan det nye hotellet er tenkt å bli når det står ferdig:

SvarSitat
Publisert : 13. mars 2020 13:13
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er en oppdatering fra byggingen av kontorbygget Bodø Innovation Gate. Prosjektet bygges ved Thallekrysset langs den nye riksvei 80, og vil på en måte markere inngangen til Bodø sentrum. Bygget er på seks etasjer og får fasader kledd i grålig tegl. Bygget blir sertifisert som Breeam Excellent, noe som visstnok gjør det til verdens nordligste bygg med slik miljøsertifisering. Utbygger er igjen Hundholmen Byutvikling.

Bildene ble opplastet på nettsiden til Hundholmen Byutvikling for et par dager siden. Vi kan se at prosjektet nærmer seg ferdigstillelse og deler av fasaden har nå blitt avduket. Jeg synes teglen gir et varmere inntrykk enn jeg hadde fryktet men synes samtidig at ventilen er overraskende dårlig integrert inn i arkitekturen.

Bildene ble funnet her.

To illustrasjoner av slik bygget er tenkt å bli:

SvarSitat
Publisert : 26. mars 2020 13:03
Page 2 / 2