Områdeutvikling | U...
 
Varsler
Fjern alle varsler

Hovinbyen Områdeutvikling | Ulven

Side 7 / 7
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

@ingeborg Ja, du kom meg i forkjøpet, men jeg må virkelig si at jeg er skuffet over arkitekuren her. Grått, trist og kjipt er det første som slår meg. Det minner meg mer om de industribyggene som lå i området før. Dette må være blant de kjipeste nybyggene i Oslo nå.

Her er noen fiere illustrasjoner fra rammesøknaden:

SvarSitat
Topic starter Publisert : 30. desember 2021 20:56
Ingeborg
(@ingeborg)
Bruker Registered

@fredrik Jeg begynte å forestille meg hvordan det vil være å ha den på andre siden av gårdstunet ved blokka du vokser opp med. Med de opprinnelige illustrasjonene syns jeg det så lyst ut, noe som ville vært mye triveligere. Jeg så for meg en kontorbygning i hvit stein med fargeinnslag, kanskje rundt vinduene eller noe slikt. 

SvarSitat
Publisert : 31. desember 2021 00:43
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

@ingeborg Ja, med det nye designet blir det mer som å vokse opp i nabolaget til Mordor. 

SvarSitat
Topic starter Publisert : 31. desember 2021 14:22
Ingeborg gitt lik
Ingeborg
(@ingeborg)
Bruker Registered

Gode nyheter til alle som følger utviklingen på Ulven! Nå har Veidekke flyttet kameraer til å vise oppføringen av D1.A / Ulvenkroken her, og B1 / Ulvenplassen her. De har begynt med rivearbeidene på begge stedene i forkant av byggearbeidene. Her er også et kart så dere kan se hvor de er i forhold til hverandre. 

 

A Prosjektnavn Salgsnavn

@Fredrik er det sånn du har forstått oppdelingen av D1.A og D1.B? (Forøvrig syns jeg at borettslaget i D1.A burde hete DNA, og at DNB burde ha hovedkontoret sitt i D1.B)

SvarSitat
Publisert : 13. januar 2022 23:46
Side 7 / 7