Hovinbyen | Områdeu...
 
Varsler
Fjern alle varsler

Hovinbyen | Områdeutvikling | Vollebekk  

Page 2 / 2
  RSS
E_Oslo
(@e_oslo)
New Member

Det var en utrolig rotete presentasjon.

SvarSitat
Publisert : 16. mars 2020 00:05
Fredrik likte
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er en oppdatering fra Fiolen borettslag som nå er under bygging. Som vi kan se er de i gang med støpe kjelleren. Fiolen representerer femte byggetrinn av Vollebekk-utbyggingen. Bildet er lånt fra en artikkel i lokalavisen Groruddalen.

Bildet er lånt fra denne artikkelen i lokalavisen Groruddalen.

SvarSitat
Publisert : 26. mars 2020 13:25
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er de nye planene for Stajonskvartalet. Kvartalet har adresse Brobekkveien 62c og er planlagt ved Vollebekk T-banestasjon. Det er planlagt som fortsettelse av kvartal D2 i områdereguleringen, som ligger helt sørøst i området som er dekket av reguleringen. Planene for kvartalet blir utarbeidet av A-lab arkitekter på vegne av Obos Ny Hjem.

De ønsker å utbygge kvartalet med en variert bebyggelse: De foreslår å bygge et høyhus på 14 etasjer ut mot t-banestasjonen og den fremtidige Stajonslunden, mens resten av kvartalet består av en mer tradisjonell karrébebyggelse i 5 til 7 etasjer. Dette skal gi en utnyttelse på 299%. I de første etasjene er det tenkt noe næring, mens de øvrige etasjene vil inneholde boliger.

Forslagstiller ønsket i utgangspunktet å behandle de nye planene som en fortsettelse av en plansak som allerede pågår for eiendommen, men plan- og bygningsetaten uttalte at prosjektet var såpass forskjellig at de krevdes å starte prosessen på ny med ny kunngjøring av planoppstart. Tilbakemeldingen ble gitt i februar og forslagstiller har fortsatt ikke kommentert den.

Saksmappen i saksinnsyn.

SvarSitat
Publisert : 1. april 2020 23:07
E_Oslo likte
Page 2 / 2