Varsler
Fjern alle varsler

Hå | Byutvikling og byggeprosjekter

Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Dette er diskusjonstråd for alle byggeprosjekter i Hå kommune uten egne dedikerte tråder. Jæren-kommunene StavangerSandnes, Sola, Klepp, Time og Randaberg.

Sitat
Topic starter Publisert : 11. september 2019 13:12
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er boligprosjektet Trelastunet i Trelastvegen i Nærbø sentrum. Prosjektet inneholder i alt 34 leiligheter fordelt på 3 bygg. Trelastunet er tegnet v Sjo Fasting Arkitekter. Utbyggeren er firmaet Brynelunden. 

Hjemmesiden til Trelasttunet.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 11. september 2019 13:53
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er en oppdatering fra prosjektet Trelasttunet som ble presentert i innlegget over. Prosjektet blir bygget i Nærbø sentrum og består av tre bygg med til sammen 34 leiligheter. Byggene er tegnet av Sjo Fasting Arkitekter.

Bildene er lånt fra prosjektets offisielle Facebook-side, hvor de ble publisert den 25. mai. Som vi kan se har bærekonstruksjonene og de fremtidige heis- og trappesjaktene begynt å reise seg fra byggegropen.

Bildene ble funnet på prosjektets offisielle Facebook-side.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 4. juni 2020 22:22
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er en noen nye bilder fra byggingen av boligprosjektet Trelastunet i Nærbø. Det vil være inflytting i første byggetrinn allerede til sommerne neste år og vi kan begynne å få en følelse av hvordan det vil bli; Blant annet så kan vi se de har begynt å kle fasaden med teglstein til høyre i bildet.

Det gjenstår fortsatt en del arbeider på neste byggetrinn:

Bildene ble funnet i denne artikkelen i Jærbladet.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 2. desember 2020 23:27