Varsler
Fjern alle varsler

Stavanger Prosjekt |Mitt Hillevåg

Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Dette er en tråd dedikert til prosjektet Mitt Hillevåg. Dette er egentlig et prosjekt som jeg mer eller mindre har ignorert frem til nå og første byggetrinn stod ferdig allerede i fjor. Jeg tenkte at det likevel var på tide å lage en tråd for det i og med at andre byggetrinn ble lagt ut for salg tidligere denne måneden. 

Prosjektet dekker et helt kvartal som ligger der Hamneveien møter Hillevågsveien. Reguleringsplanen for kvartalet ble vedtatt av kommunen i 2015. Den åpner opp for byggingen av 351 nye leiligheter fordelt på en blanding av tre høyhus på opp til 17 etasjer og lavere blokkbebyggelse på 6 til 7 etasjer. Byggene er dandert slik at de sammen danner et storkvartal rundt en skjermet gårdsrom, med de lavere blokkene plassert langs Hillevågsveien og med høyhusene plassert mot jerbanen og Hillevågsvika i øst. 

Det første byggetrinnet, som ble ferdigstilt i fjor, inneholdt 50 av leilighetene og bestod av bygningene plassert ved rundkjøringen der Hamneveien og Hillevågsveien møtes. Andre byggetrinn har nylig blitt lansert. Det består av et høyhus på 14 etasjer, som er det laveste av prosjekts tre høyhus, og inneholder 61 leiligheter.

Prosjektet er tegnet av Asplan Viak i samarbeid med Jaja Arkitekter. Utbyggeren bak det er Køhler Eiendom. Illustrasjonene her i første innlegg er fra illustrasjonsprosjektet som ble utarbeidet i forbindelse med reguleringsplanen.

Sitat
Topic starter Publisert : 23. august 2020 13:01
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Her er en del oppdaterte illustrasjoner som har blitt publisert i forbindelse med salgsstart på byggetrinn 2. Som nevnt så består dette byggetrinnet av et et høyhus på 14 etasjer og med 61 leiligheter. Høyhuset er tegnet av Asplan Viak, i likhet med resten av kvartalet.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 23. august 2020 15:05
Waluigi
(@waluigi)
Lurker Registered

Salgsstart for Mitt Hillevåg trinn 2. 

Leilighetene i tårnet til venstre er nå lagt ut for salg.
Bygget har fått navnet Høyden, og er på 14 etasjer.
Her kommer 61 leiligheter fra ca. 41 til 133,5 m² fordelt på 14 etasjer.

 

 

 

 

 

Kilde: https://mitthillevaag.no/

SvarSitat
Publisert : 1. oktober 2020 15:47
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Et bilde av området tatt nå i mars. Som vi kan se er grunnarbeidene allerede i gang for det som vil bli andre byggetrinn.

Bildet ble funnet på hjemmesiden til Mitt Hillevåg-prosjektet.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 16. mars 2021 12:57
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Et bilde fra byggeplassen. Garasjeanlegget og første etasje er ferdige.

Bilde ble funnet på prosjektets nettside.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 16. oktober 2021 18:17
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Noen flere illustrasjoner av det første høyhuset. Jeg synes det første huset ser betydlig billigere ut enn de andre tårnene. Jeg håper at de andre ikke vil bli tilsvarende forenklet når de blir lagt ut for salg.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 16. oktober 2021 18:36