Time | Byutvikling og byggeprosjekter  

  RSS
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Dette er diskusjonstråd for alle byggeprosjekter i Time kommune uten egne dedikerte tråder. Se egne tråder for prosjekter i Stavanger, Sandnes og Sola.

Sitat
Publisert : 27/04/2019 6:46 pm
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Coop eiendom ønsker å videreutvikle kjøpesenteret M44 i Bryne sentrum med å oppføre noen nye boligbygg på over dagens senterbygning. De ser for seg om lag 200 til 250 nye boliger kan bli oppført på taket. Det er AMB arkitekter som har tegnet forslaget.

Jeg skulle ønske at det også var en illustrasjon som bedre viste hvordan senteret vil kommunisere med den "gamle bykjernen" i Bryne etter utbyggingen, men jeg er i utgangspunktet positiv til en slik utbygging nå når senteret allerede ligger der.

Stavanger Aftenblad sin artikkel om prosjektet.

M44-senteret i dag.

SvarSitat
Publisert : 28/04/2019 1:18 pm
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Solbergkvartalet i Bryne sentrum. Prosjektet ligger der Torggata møter Solhøgda. Kvartalet er planlagt som fire separate punkthus som til sammen skal inneholde 22 nye leiligheter og med næring i førsteetasje ut mot Torggata.  Detaljreguleringen for Solbergkvartalet ble godkjent av Time kommune i desember i fjor og det har nå startet med å avertere for leiligheter i byggene.

Prosjektet er tegnet av Sjo Fasting arkitekter.

Solbergkvartalets hjemmeside.

Slik kvartalet fremstår nå før utbyggingen har startet.

SvarSitat
Publisert : 16/07/2019 6:05 pm
  
Jobber

Please Logg inn or Register