Nyheter og kunngjør...
 
Varsler
Fjern alle varsler

Nyheter og kunngjøringer om forumet

Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Dette er en tråd hvor jeg vil legge ut kunngjøringer og oppdateringer om forumet. 

Sitat
Topic starter Publisert : 17. juni 2020 22:22
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Jeg har nå oppdatert temaet som forumet bruker, noe som muliggjort et bredere format. Det nye temaet er og mer fleksibelt, så det er mulig å stille på størelsen i fremtiden om dette skulle være ønskelig. 

Forumet er nå 1200 piksler bredt. 

SvarSitat
Topic starter Publisert : 17. juni 2020 22:25
sliwek20 gitt lik
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Jeg har nå laget et forumet hvor vi kan publisere egne ideer og tanker man måtte ha om byutvikling. Jeg vil legge ut noen prosjekter som jeg har jobbet på etterhvert, men det er også åpent for andre å bruke. Her kan man publisere tegninger, modeller eller hva man måtte ha. 

Forumet kan sees her.

SvarSitat
Topic starter Publisert : 28. august 2020 22:47
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Som kanskje noen allerede har lagt merke til så har forumet fått en ny tag-funksjon. Hvordan det fungerer kan sees i Oslo-forumet. Du kan trykke på tag-en med for eksempel "Romerike" og så vil du se alle andre tråder med samme tag. Jeg må dessverre legge til tag-ene manuelt i hver enkelt tråd, så det vil ta en liten stund før systemet fungerer for hele forumet. 

SvarSitat
Topic starter Publisert : 22. februar 2021 14:19
RLE
 RLE
(@rle)
Bruker Registered

@fredrik Hei - jeg får rett og slett ikke lov til å sende deg PM («you can’t write a private message yet» eller noe slikt) så jeg ville bare si «Supert, takk» til din melding 👍🏼 Og ja, lurt å være obs på i disse digitale tider.

Bra forum! 😊

SvarSitat
Publisert : 23. april 2021 12:44
Fredrik gitt lik
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

@rle Ang. det med private meldinger: Det har vært et lite problem med spambot-er tidligere, så jeg valgte å skru på anti-bot filteren for nye medlemmer for å bekjempe det. Forumet bruker et ferdig forum-programvare så det er ikke jeg som har valgt nøyaktig hvilke funksjoner det filteret skal ha, men jeg antar det er en del av det da. Du skal uansett være "ute av filteret" og ha mulighet til å skrive meldinger nå - om du ikke har det, så må det ha skjedd en feil. 

SvarSitat
Topic starter Publisert : 23. april 2021 19:38
RLE gitt lik