Trondheim | Byutvik...
 
Varsler
Fjern alle varsler

Trondheim | Byutvikling og byggeprosjekter  

Side 4 / 4
  RSS
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

@eric Deler av planene ser faktisk overraskende urbant ut (jeg tenker da hvordan bygget er plassert i forhold veien). Spennende med slike prosjekter så langt borte fra sentrum. 

SvarSitat
Publisert : 29. oktober 2020 20:21
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

Boligutviklingsselskapet Rett Hjem Bolig presenterte tidligere denne uken planer for byggingen av et nytt boligprosjekt på Moholt i Trondheim. Ut i fra hva jeg forstår så er prosjektet planlagt på tomten som ligger der gaten Lidarende går ut i Jonsvannsveien, som er hvor Trondheim Økonomiske Høgskole tidligere holdt til på. 

Boligprosjektet er planlagt å romme 300 boliger. Det vil ha et samlet utbyggingsvolum på 18 000 kvadratmeter og med høyder opp mot 15 etasjer. Arkitekturen sies å være inspirert av byggene Bosco Verticale i Milano i Italia med en såkalt vertikal skog bestående av det som tilsvarere 15 mål skog. Ifølge Rett Hjem Bolig så vil “skogen” absorbere rundt ti tonn CO2 årlig og de mener det vil bli et signalbygg for grønn infrastruktur i Østbyen.

Pressemelding fra Rett Hjem Bolig.

SvarSitat
Publisert : 18. november 2020 21:55
Fredrik
(@fredrik)
Bruker Admin

 Et nytt nærings- og boligprosjektet som er planlagt bygget ved Strandveiparken på Lademoen. Prosjektet vil fullføre det halve kvartalet som ligger mellom Strandveien, Fjæregata og Innherredveien. Prosjektet er utformet som fire bygårds-aktige volumer med forskjellige farger som er plassert ved siden av hverandre. De vil til sammen inneholde 62 leiligheter i tillegg til et 900 kvadratmeter med en Coop daglivare-forretning i sokkelen.

Jeg synes det ser ganske greit og jeg synes det komplemneterer kvartalet på en god måte. Det er enkelte detaljer som ser litt billige ut, men i det hele så er jeg ganske positiv til det jeg ser.

Artikkel på Adressa.no.

SvarSitat
Publisert : 27. november 2020 23:36
sliwek20 gitt lik
Side 4 / 4